Wie zijn wij
Inge bedenkt de producten voor het creatieve spel met kinderen. Met haar expertise als illustrator ontwikkelt zij nieuw creatief spel materiaal. Haar stijl, heldere en eenvoudige lijnen, is goed toepasbaar op de producten.

Wat voor Inge belangrijk is, zie je terug in de producten: vooral zelf doen en zelf kunnen doen. Zelf ervaren, zelf fouten maken en weer (helpen) opstaan. 

    Met haar vader vormt zij een sterk team bij Studio MooiHout. Bij Inge ligt de kracht  bij het ontwerpen van producten vanuit ‘zelf doen’. Waarbij Peter de probleemoplosser is en de producten maakt in de laserstudio.

Persoonlijke cadeau

Naast het ontwerpen van producten, maken wij ook persoonlijke cadeaus. Niemand kent diegene die je wilt verrassen beter dan jij. Bepaal zelf de tekst en het materiaal.

We hebben verschillende producten die in onze laserstudio op maat worden gemaakt. Denk hierbij aan een geboortestoeltje of bordje met naam en datum. Of geef met kerst een kerstbal met een naam erin als herinnering aan het kerstfeest. Zo zijn er nog meer mogelijkheden, neem voor meer informatie, contact met ons op.

 Hallo! 

MooiHout - Foto van Peter van Holstein in "over ons"

Dit is Peter en hij is voor al de gene die goed is in doorrekenen waar een bestand allemaal aan moet voldoen om het mooi in elkaar te krijgen. Hij weet precies hoe je een probleem oplost en komt dan ook steeds met nieuwe oplossingen. 

MooiHout - Foto van Ingevan Holstein in "over ons" - Beeldenbries

En dit is Inge, zij is vooral bezig met de ontwerpen, website bij houden en de puntjes op de “i” in de gaten houden.
Naast MooiHout is Inge ook betrokken bij andere projecten zoals “Kunst na school”.

MooiHout - Foto van Jaap Verhoef in "over ons"

En dit is Jaap, hij helpt ons vooral als wij er niet meer uitkomen met de computer techniek. Zo heeft hij er voor gezorgd dat de laser en computer goed met elkaar kunnen praten door een nieuw controller aan te sluiten en krijgen wij een melding die we niet begrijpen, dan snapt hij het wel!

En zo staan wij samen voor MooiHout!

Wij ontwerpen van alles en nog wat en werken graag samen met creatieve ondernemers. Samen kijken naar de oplossing die jij nodig hebt om neer te kunnen zetten waar je naar opzoek bent. 

Voor Corona ging Inge eens in de twee weken naar de laseravond bij het ISW in Naaldwijk. Dit stopte natuurlijk net als zo veel andere activiteiten abrupt en toen waren er wel ideeën maar geen plek meer om dat uit te voeren. 

“Wat miste ik die avonden!”

Heerlijk bezig zijn met die machine en andere mensen helpen met hun bestand uit de machine te krijgen. Daar van heb ik zo veel geleerd over laser snijden.
En dus geleerd, dit is mijn techniek, hier wil ik nog veel meer in! 

Dus werd het zoeken op Marktplaats en websites in de gaten houden, zou er iets in ons budget voorbij komen? 

Na flink speuren, uitzoeken en vooral dromen kwam daar onze laser voorbij! 
Met een busje zijn wij naar Alkmaar gegaan met het idee ‘als het wat is nemen we `m gelijk mee!’ Beetje te gemakkelijk gedacht al helemaal omdat deze laser op de eerste verdieping stond en zo’n apparaat al gauw enkele honderden kilo’s weegt. 

Met een andere bus terug.

Na een paar weken, goed afstemmen, terug met een andere bus en bescherming materiaal werd daar op een zomerse dag de laser thuis gebracht. 
En nu werkt hij voor ons in onze werkplaats in Naaldwijk.
Als je benieuwd bent ben je altijd welkom om dat eens te komen bekijken.