Levertijd
Wij proberen alle bestellingen binnen 5 werkdagen op de post te doen (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Bestellingen worden over het algemeen verstuurd met PostNL.

Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het gewicht. In uw winkelmandje worden de juiste verzendkosten getoond van uw bestelling.

Ophalen
In de buurt van een markt waar wij staan? Laat ons dit van te voren weten en wij nemen het die dag voor je mee (scheelt verzend kosten en levert misschien nog een leuk gesprek op).
Stuur even een mailtje naar inge@zend.nl.

Ruilen
Ruilen en retour zijn geen probleem.

Neem binnen 14 dagen na levering contact met ons op en stuur items binnen 30 dagen na levering terug.

De volgende items mogen niet geretourneerd of geruild worden
Wegens de aard van deze items kunnen wij geen retour accepteren van:

  • Custom en gepersonaliseerde bestellingen
  • Digitale downloads
Maar neem contact met ons op als er problemen met je bestelling zijn.
 

Voorwaarden voor retour
Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retour. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

 
Hoeveelheden
Wij werken met een kleine voorraad, mocht je meer stuks willen bestellen dan er is aangegeven bij het desbetreffende artikel, schroom niet om ons dan even te mailen op inge@zend.nl voor de mogelijkheden.
 

Privacy
Bij het plaatsen van een bestelling moet je je gegevens vermelden. MooiHout zal deze persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor het verzenden van de bevestiging per e-mail, het controleren van betalingen, het bezorgen van de bestellingen, contact over je bestelling. MooiHout zal je gegevens nooit aan derden verkopen. Wij gebruiken ze wel om jou op de hoogte te houden van onze acties.

Verpakkingsbeleid
Met regelmaat hebben wij hier pakketjes die binnen komen in dozen die na één verzending echt nog niet afgeschreven zijn of doosjes om de poedermelk heen. Zo zonde vinden wij dat om ze maar weg te gooien en voor bestellingen een nieuwe doos te gebruiken, ook in ons werk gebruiken wij graag dingen opnieuw. Daarom kan het zijn dat jouw pakketje verstuurd wordt in een doosje van de poedermelk of een doosje wat al eerder voor verzending is gebruikt. Dit betekend dat jouw bestelling goed en netjes verpakt wordt.