DIY – Standaard voor (heet) lijmpistol

9.50 Incl. BTW

Het belangrijkste van DIY projecten is natuurlijk dat het leuk is maar het mag ook zeker een functionele functie hebben, zeker als het alternatief is dat je regelmatig opzoek bent naar een goede plek om je hete lijmpistol neer te zetten, deze gemakkelijk om kiept en dan alle lijm rommel overal zit en waarschijnlijk heb je al meer dan één keer je handen verbrand aan dat hete puntje.

Voor die momenten gebruik je deze lijmpistolhouder. Je krijgt deze plat verzonden waardoor je gelijk je eerste functionele DIY project hier mee te pakken hebt. Zet de houder met simpele instructies in elkaar en voilà, klaar om jou te ondersteunen bij jouw komende DIY projecten.

Dit wil je weten:
• De lijmpistolhouder word gratis naar je verzonden!
• Jij kunt gemakkelijk zelf jouw lijmpistolhouder in elkaar zetten met onze uitleg.
• Geen omvallende hete lijm pistool, geen zere plekjes op je handen, gemakkelijk bijvullen met 1 hand.
• Gebruik van reststroom stukken.
• Word geleverd zonder lijmpistol.

15 op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Ben je ook gefrustreerd door het ongemak van een heet lijmpistool zonder een handige plek om het neer te leggen? Dat is precies waar onze lijmpistoolhouder in het spel komt!

Onze lijmpistoolhouder is dé oplossing voor jouw hete lijmpistool. Geen gedoe meer met zoeken naar een geschikte plek om het neer te zetten. Onze houder houdt je lijmpistool stevig op zijn plaats, voorkomt morsen van hete lijmresten en beschermt jou tegen vervelende brandwonden door de hete punt.

Deze handige lijmpistoolhouder is ontworpen voor eenvoudig gebruik. Je kunt je hete lijmpistool gemakkelijk met één hand hervullen, waardoor je productiviteit en precisie toenemen. Bovendien is onze houder compact van formaat en kan deze moeiteloos worden opgeruimd wanneer je hem niet gebruikt.

Wat deze lijmpistoolhouder nog specialer maakt, is dat hij met trots in Nederland is gemaakt.

Of je nu een doorgewinterde hobbyist bent of gewoon af en toe klusjes met een lijmpistool doet, deze houder is een must-have. Vergeet de frustratie en rommel van hete lijm en kies voor gemak, efficiëntie en veiligheid met onze lijmpistoolhouder. Bestel vandaag nog en maak je knutsel- en reparatieprojecten een stuk eenvoudiger!

Andere suggesties…