Handgeschreven recept op houten serveerplank

64.99 Incl. BTW

Hebben jullie en familie recept? Zo eentje die nog geschreven is met de hand en steeds weer opnieuw ontrafeld word? Zo`n speciaal recept wil je goed bewaren maar wel het liefste met het handschrift erbij natuurlijk.

Het eigen handgeschreven recept van jouw familie kan worden omgevormd tot een op maat gemaakte borrelplank. Veel families hebben recepten die van generatie op generatie worden doorgegeven. We bieden een unieke en sfeervolle manier om die familietradities te behouden met een aangepaste gravure in het handschrift van de schrijver.

Laat het handgeschreven recept van jouw geliefde laser graveren en raak het nooit meer kwijt.

Het proces is eenvoudig. Je stuurt een afbeelding van het favoriete handgeschreven recept van jouw familie. We kunnen eventuele krabbels, spatiëringsproblemen, ringband gaatjes of onvolkomenheden op de pagina corrigeren. Vervolgens graveren we het recept op een massief houten borrelplank.

De afmetingen van onze planken zijn 48x21x2cm de houttint is warm en wisselend van kleur(stelling), we kiezen zelf de meest mooie planken uit!

Na het graveren word de hapjesplank behandeld met speciale olie voor voedingsmiddelen die 100% plantaardig en veganistisch zijn om het hout te behouden. Onze olie bevat geen minerale olie op basis van aardolie. Alle producten worden zorgvuldig verpakt om de ontvanger een gedenkwaardige presentatie te geven.

 

 

5 op voorraad

Beschrijving

Dit wil je ook weten:
• Spoel de borrelplank gemakkelijk af onder de kraan maar zet deze nooit in de vaatwasser en dompel `m ook niet onder in water, hiervan gaat het hout en de verlijming stuk!
• Gebruik de plank als serveer plank voor lekkere hapjes, door het als snijplank te gebruiken zal de opdruk/gravering geen goed doen.
• 19×34,5cm en 1,5cm dik.
• Het recept word verzekerd verzonden!

• Het aanleveren van het goede recept is aan jou, de manier waarop staat beschreven in de orderbevestiging. Heb je hier vragen over of twijfel je, stuur dan gerust een mailtje terug!

Andere suggesties…