Houten muurcirkel met (familie) portret

30.0045.00 Incl. BTW

Zoek je een uniek en gaaf cadeau? Dan maken wij n.a.v. jouw (familie) foto een lijn tekening die we op een houten mooi stuk hout graveren. De lijnen zijn donkerder dan de rest van het hout en geeft deze fijne en persoonlijke uitstraling.

Dit wil je weten:
• Hout is een natuurproduct, jouw stukje hout ziet er anders uit dan op de afbeelding hier naast. Wij zullen altijd gebruik maken van gekwalificeerd en gecertificeerd hout.
• De randen kunnen een bruine kleur hebben. Dit komt door de techniek die wij gebruiken.

Beschrijving

De foto waarvan de tekening gemaakt gaat worden stuur je naar ons (vergeet dus niet de foto toe te voegen aan de mail). Dan gaat Inge daar een lijn tekening van maken en wordt het daarna gegraveerd. Als je tussen die twee stappen een online printafdruk wilt ontvangen, laat ons dat dan even weten in de mail met het bestand van de foto. 1 correctie ronde hoort erbij. Wil je een 2e correctie ronde zullen we n.a.v. wat er moet gebeuren een prijs afspreken.

Dit wil je ook weten:
• Het hout dat voor deze kaarten word gebruikt komt uit snelgroeiende plantages en duurzaam beheerde bossen met PEFC- en FSC®-certificering en is biologisch afbreekbaar. Gebruik van dit hout stimuleert het gebruik van lokale plantages en bossen waaruit het hout wordt gewonnen. Dit komt het platteland ten goede door de levenskwaliteit van de bewoners te verbeteren en de CO2-voetafdruk te verkleinen.
• Houd rekening met een week levertijd, jouw foto moet als lijn tekening gemaakt worden en dan nog naar de laser, in dit proces gebeurd en een hoop met de hand, gaaf hè.

Extra informatie

Hoeveel mensen op de foto

T/m 3 personen, 4 t/m 6 personen, Meer? Stuur me een berichtje