Puur spelen – Fruit en groente van vilt

0.951.75 Incl. BTW

Dit wil je weten:

De vilten figuren zijn als aanvulling op de speelplaten. Ze zijn gemaakt van wolvilt en gemaakt in Nepal of in Nederland.

Het belangrijkste van spelen is natuurlijk dat het leuk is maar het mag ook zeker een lerende functie hebben.

Puur spelen, daar zit onze filosofie in verborgen. Een kind is blij met simpele dingen. In alle drukte vergeet je soms dat het dagelijkse ritme voor een kind al een avontuur is. Samen de was vouwen, naar de supermarkt, samen naar de bibliotheek en leren spelen op zichzelf. Daar willen we jouw kind en jou bij helpen.

 

Beschrijving

Vilten vormen van fruit en groenten zijn fijne hulpmiddelen om te gebruiken in sensopathisch spel met kinderen, ook wel puur spelen genoemd. Het puur spelen spel is een activiteit waarbij kinderen hun zintuigen gebruiken om te spelen en te leren. Dit type spel stimuleert de verbeelding en de zintuigen van kinderen en kan helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, taalvaardigheid, cognitieve vaardigheden en sociale vaardigheden.

Vilten vormen van aardbeien zijn zachte, lichtgewicht vormen van aardbeien deze vilten vormen zijn gemakkelijk vast te pakken en zijn geschikt voor allerlei verschillende sensopathische activiteiten, zoals het sorteren van kleuren, het tellen van aardbeien en het maken van patronen.

Kinderen kunnen ook hun fantasie de vrije loop laten door de vilten vormen te gebruiken als ingrediënten in hun eigen denkbeeldige speelgoedkeuken, als accessoires in hun verkleedpartijen of als decoratie in hun speelgoedwinkel.

Vilten vormen van aardbeien zijn niet alleen geweldig voor sensopathisch spel, maar zijn ook decoratief en educatief. Ze zijn ideaal voor het stimuleren van tactiele verkenning en het ontwikkelen van fijne motoriek bij kinderen. De zachte textuur en de aantrekkelijke kleuren van de vilten aardbeien maken ze perfect voor het aanmoedigen van creatief en fantasierijk spel bij kinderen.

Als je op zoek bent naar een veelzijdig en nuttig hulpmiddel voor sensopathisch spel met kinderen, dan zijn vilten vormen van aardbeien een uitstekende keuze. Bestel jouw vilten aardbeien vandaag nog online en ontdek hoeveel plezier en educatie ze kunnen bieden aan kinderen.

Dit wil je ook weten:
• De aarbeien zijn zo`n 5 cm
• De wortels/peentjes zijn zo`n 5 cm

 

 

 

 

Extra informatie

Vorm

Aardbei, Wortel

Andere suggesties…