Puur spelen – Peg dolls

4.955.95 Incl. BTW

Vier de magie van Sinterklaas met onze prachtig beschilderde peg dolls! Met hun vrolijke en ondeugende gezichtje is het met deze betoverende collectie een feestje om ze te gebruiken bij het open-einde spel en brengt de vreugde van de feestdagen tot leven. De, met hand beschilderde Sinterklaas en Piet poppen, Kerstman, sneeuwpop of kerstbomen elke peg doll straalt karakter en vakmanschap uit, met levendige kleuren en fijne details die de traditie tot uiting brengen. Voeg een vleugje feestelijke betovering toe aan je decor, vieringen of geef een uniek geschenk dat zeker een glimlach op gezichten zal toveren. Haal deze feestelijke meesterwerkjes vandaag nog in huis en omarm de warmte van Sinterklaas!


Dit wil je weten:

De houten figuren zijn als aanvulling op de speel platen. Ze zijn gemaakt van hout en geschilderd in Nederland.

Het belangrijkste van spelen is natuurlijk dat het leuk is maar het mag ook zeker een lerende functie hebben.

Puur spelen, daar zit onze filosofie in verborgen. Een kind is blij met simpele dingen. In alle drukte vergeet je soms dat het dagelijkse ritme voor een kind al een avontuur is. Samen de was vouwen, naar de supermarkt, samen naar de bibliotheek en leren spelen op zichzelf. Daar willen we jouw kind en jou bij helpen.

 

Beschrijving

Gelukkig hebben we iemand gevonden die deze simplistische vormen prachtig weet om te “schminken” tot alles wat je je maar kunt bedenken.

Peg doll`s zijn fijne hulpmiddelen om te gebruiken in sensopathisch spel met kinderen, ook wel puur spelen genoemd. Het puur spelen spel is een activiteit waarbij kinderen hun zintuigen gebruiken om te spelen en te leren. Dit type spel stimuleert de verbeelding en de zintuigen van kinderen en kan helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, taalvaardigheid, cognitieve vaardigheden en sociale vaardigheden.

Houten vormen zijn niet alleen geweldig voor sensopathisch spel, maar zijn ook decoratief en educatief. Ze zijn ideaal voor het stimuleren van tactiele verkenning en het ontwikkelen van fijne motoriek bij kinderen. De zachte simpele, herkenbare vormen en de aantrekkelijke kleuren van de houten vormen maken ze perfect voor het aanmoedigen van creatief en fantasierijk spel bij kinderen.

Als je op zoek bent naar een veelzijdig en nuttig hulpmiddel voor sensopathisch spel met kinderen, dan zijn houten vormen van een uitstekende keuze. Bestel jouw  houten figuren vandaag nog en ontdek hoeveel plezier en spel ze kunnen bieden aan kinderen.

• De Sint en Piet zijn prachtig om te gebruiken bij de speelplaat Sinterklaas en Piet. 
• De kerstboom en Kerstmannetjes zijn prachtig om te gebruiken bij de speelplaat …
• De sneeuwpopjes zijn prachtig om te gebruiken bij de speelplaat met het winter thema.

Dit wil je ook weten:
• De Sintjes zijn zo`n 7 cm
• De Pietjes zijn zo`n 6 cm
• De Kerstmannetjes zijn zo`n 7 cm
• De sneeuwpopjes zijn zo`n 6,5 cm
• De kerstboompjes zijn zo`n 9,5 cm
• Van iedere kleur Pietje zijn er maar een paar. Geef op de betaal pagina aan welke kleuren je zou willen ontvangen dan maak ik daar een mooie set van.

 

 

 

 

Extra informatie

Vorm

De Sintjes zijn zo`n 7 cm, De Pietjes zijn zo`n 6 cm, De Kerstmannetjes zijn zo`n 7 cm, De sneeuwpopjes zijn zo`n 6,5 cm, De kerstboompjes zijn zo`n 9,5 cm

Andere suggesties…