Puur spelen – Zandstempels

12.50 Incl. BTW

Met de bijen gaat het niet goed in Nederland, daarom moeten we onze kinderen leren waarvoor de bijen nodig zijn en wat de bijen daarin van ons nodig hebben. Op de website van De Bijenstichting is hierover veel te vinden, maar ook op de blog die we daar over maakte. Zo kun je daar lezen wat voor een bloemen ze nodig hebben, hoe je een insectenhotel maakt. Vul je lesstof over de bijen aan met het de zandstempels en bijenkorf vulfiguur van Puur spelen en je maakt de beleving compleet.

Het belangrijkste van spelen is natuurlijk dat het leuk is maar het mag ook zeker een lerende functie hebben.

Puur spelen, daar zit onze filosofie in verborgen. Een kind is blij met simpele dingen. In alle drukte vergeet je soms dat het dagelijkse ritme voor een kind al een avontuur is. Samen de was vouwen, naar de supermarkt, samen naar de bibliotheek en leren spelen op zichzelf. Daar willen we jouw kind en jou bij helpen.

 

Beschrijving

Dit wil je weten:
• De 6 stempels zitten in een zakje bij elkaar.
• De stempels zijn 5,5cm groot, gemakkelijk vast te pakken.
• De vilten bijtjes zijn hier erbij te bestellen.
• Pincet, lepels en meer transporteer voorwerpen? Deze vindt je hier.
• Extra gekleurde rijst en andere kleuren, die vindt je hier!
• Zoals bij alle kinderproducten is toezicht door een volwassene vereist.
• Het hout wat voor onze speel platen word gebruikt komt uit snelgroeiende plantages en duurzaam beheerde bossen met PEFC- en FSC®-certificering en is biologisch afbreekbaar. Gebruik van dit hout stimuleert het gebruik van lokale plantages en bossen waaruit het hout wordt gewonnen. Dit komt het platteland ten goede door de levenskwaliteit van de bewoners te verbeteren en de CO2-voetafdruk te verkleinen.

Er zijn nog andere thema vulfiguren bij ons te krijgen, deze vind je hier.

Extra informatie

Welke set

Set bijen 1, Set bijen 2

Andere suggesties…